Milsami a câștigat cu 1-0 cel mai așteptat meci al etapei a treia a Diviziei Naționale de fotbal



07 августа 2016

Milsami a câștigat cu 1-0 cel mai așteptat meci al etapei a treia a Diviziei Naționale de fotbal, contra Daciei Chișinău. Singurul gol a fost înscris de atacantul orheienilor Eugen Sidorenco în minutul 53.
Cele mai mari ocazii de a egala ale Daciei au fost ratate de ucraineanul Olexandr Kablaș și Maxim Cojocaru.
"Era clar că nici egalitatea nu ne ajută, fiindcă următoarea etapă nu jucăm. Avem o pauză. Adversar dificil, dar, totuși, în a doua repriză am fost peste el", a spus antrenorul Milsami Orhei, Andrian Sosnovschi.
"Kablaș a avut o ocazie, dar nu înțeleg cum de nu a înscris din 5-6 metri. Dacă el ar fi marcat acel gol, e foarte probabil că situația s-ar fi schimbat radical. În rest, ambele echipe au avut ocazii și au practicat pentru ziua de azi un joc bun", a declarat antrenorul secund al Dacia Chişinău, Veaceslav Semionov. 
Într-o altă partidă a zilei Sheriff Tiraspol a surclasat nou-promovata CF Ungheni, scor 7-0. Pentru campioana în exercițiu au înscris Vujadin Savic, Eugeniu Rebenja, Josip Brezovec, Maxim Iurcu, Khalifa Jabbie și, de două ori, Zoran Kvrzic.
Zimbru Chișinău conduce clasamentul după etapa a treia.
«Galben-verzii» s-au impus cu 2-0 în fața Academiei și au inregistrat cea de-a treia victorie consecutivă. Amancio Fortes și Ilie Damașcan au punctat pentru zimbri.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑