Luptătorii moldoveni au adus medalii de argint de la Campionatul Mondial de box thailandez



07 сентября 2016
Foto: Luptători Moldoveni
Premieră pentru sportul autohton! Luptătorii moldoveni au adus pentru prima dată medalii de argint de la Campionatul Mondial de box thailandez. Această performanţă au realizat-o reprezentanţii clubului "Bercut" Marius Coval şi Ion Ungureanu la competiţia ce a avut loc în oraşul Bangkok. Ambii au devenit vice-campioni mondiali printre juniori până la 15 ani.
Coval a fost învins în finală de un adversar din Thailanda, iar Ungureanu a pierdut duelul pentru medalia de aur în faţa unui sportiv turc.
"Am boxat în prima luptă cu polonezul şi am câştigat la puncte. În doua partida am luptat cu englezul şi am învins. În finală am lupta împortiva unui thailandez şi am pierdut", a declarat luptătorul K-1, Marius Coval. 
"Mi-a plăcut mult, dar nu am văzut multe lucruri, deoarece mai mult timp am dat antrenamentelor ca să ne pregătim pentru Campionatul Mondial. Sunt adversari puternici, dar nu toţi. Oricum se poate de învins pe cei puternici", a declarat luptătorul K-1, Ion Ungureanu. 
"Trebuie să înţeleagă că mai au de lucru şi în viitor sigur va fi şi aurul", a declarat antrenorul Andrei Grosu. 
"Băieţii noştri s-au arătat foarte bine. Ne vom strădui pe viitor va luptătorii Federaţiei K-1 Amator să participe la Campionatele Europene şi Mondiale a alot federaţii", a declarat preşedintele Federaţiei de K-1, Dorin Damir. 
La Campionatul Mondial din Thailanda au evoluat 800 de sportivi din 90 de ţări.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑