SURPRIZĂ la Wimbledon! Un canadian l-a eliminat pe Roger Federer



08 июля 2016
Foto: sportpulse.net
Milos Raonic a reuşit cel mai bun meci al carierei sale în semifinala cu Roger Federer, de la Wimbledon. Canadianul de 25 de ani, locul 7 în clasamentul mondial, l-a învins în 5 seturi pe elveţianul de aproape 35 de ani, locul 3 în ierarhia ATP, informează Digi24.ro.
Al doilea meci consecutiv de cinci seturi a fost prea mult pentru Roger Federer. De 7 ori câştigător la Wimbledon, elveţianul a fost învins de Milos Raonic.
După 6-3, 6-7 (3), 4-6, 7-5, 6-3, canadianul născut în Muntenegru va juca prima finala de Mare Şlem din carieră. Este primul reprezentant al Canadei care ajunge vreodată în la acest nivel.
Începând din 1999, de la prima sa participare la Wimbledon, Roger Federer nu a pierdut niciodată - până acum - un meci disputat în semifinale.
De trei ori a fost eliminat din primul tur şi o dată în turul al doilea. În alte trei ocazii a pierdut meciurile din sferturile de finală. A ajuns de 10 ori în finală şi a câştigat de 7 ori.
Cel de al doilea finalist al ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon va fi stabilit în partida dintre Andy Murray şi Tomas Berdych.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑