VESTE BUNĂ! Radu Albot s-a calificat în runda a doua a Jocurilor Olimpice de la Rio



08 августа 2016
Foto:publika.md
Tenismanul moldovean Radu Albot s-a calificat în runda a doua a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Acesta l-a eliminat în mod dramatic pe Teimuraz Gabașvili din Federația Rusă.
Albot a pierdut primul set cu 4-6 și a fost condus cu 3-1 în actul secund. Compatriotul nostru nu a renunțat la luptă și a revenit spectaculos. El și-a adjudecat al doilea set cu 6-4 și a dus meciul în set decisiv. Cel mai bun tenisman moldovean al momentului s-a impus cu 6-4 în actul al treilea și a obținut o victorie istorică.
Albot, care evoluează în premieră la Olimpiadă, îl va întâlni în runda a doua, adică în șaisprezecimile de finală ale competiției, pe favoritul numărul 9 al turneului, croatul Marin Cilic.
Pe lângă performanța lui Radu Albot, sportivii noștri au înregistrat și rezultate mai puțin imbucurătoare. Înotătorii moldoveni Alexei Sancov și Tatiana Chișcă nu au reușit să se califice în semifinale. În runda preliminară Sancov a ocupat locul 34 dintre 48 de participanți la concursul pe distanța de 200 de metri, stil liber. Înonătorul în vârstă de numai 16 ani a înregistrat rezultatul de 1 minut 48 de secunde și 85 de sutimi.
Chișcă a concurat la distanța de 100 de metri, stil bras. Ea s-a clasat pe poziția a 35-a dintre cele 44 sportive. Chișcă a obținut timpul de 1 minut 11 secunde și 37 de sutimi.
Pentru a ajunge în semifinale Sancov și Chișcă ar fi trebuit să se claseze printre primii 16 în etapa de calificare.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑