Noul preşedinte al UEFA va fi ales din doar două candidaturi. Angel Maria Villar s-a retras din cursă



08 сентября 2016
Foto: uefa.org
Noul preşedinte al UEFA va fi ales din doar două candidaturi. Președintele Federației Regale Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar, a decis să se retragă din cursă. Fostul jucător al clubului Athletic Bilbao nu a explicat motivele deciziei sale.
Retragerea lui Villar vine ca o șansă nesperată pentru Aleksander Ceferin și Michael van Praag, care vor lupta pentru postul rămas vacant după suspendarea lui Michel Platini.
Aleksander Ceferin are 48 de ani şi este președintele Federației Slovene de Fotbal. Se spune că are asigurat sprijinul unor nume grele în fotbalul continental, cum ar fi Franța, Rusia sau Germania.
Contracandidatul slovenului, olandezul Michael van Praag, În vârstă de 68 de ani, ocupă funcţia de președintele al Federației Regale Olandeze de Fotbal și este în prezent vice-președinte al UEFA. În 2015 van Praag a dorit să preia șefia FIFA, însă s-a retras din cursă cu doar câteva zile înaintea alegerilor.
Noul președinte al UEFA va fi desemnat la Atena, pe 14 septembrie, în urma votului reprezentanților celor 55 de federaţii naționale de fotbal de pe ”Bătrânul continent”.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑