Alertă maximă la Real Madrid! Cu ce probleme se confruntă Zidane înaintea derby-ului cu Atletico



08 ноября 2016
Foto:freesupertips.co.uk
Pentru staff-ul medical al celor de la Real Madrid pauza competițională, cauzată de partidele din preliminariile Cupei Mondiale, este una extrem de importantă, mai ales că urmează derby-ul Madridului, programat sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 21:45, scrie digisport.ro.
n afara celor 15 jucători ai grupării blanco, plecați pe la loturile reprezentative, Sergio Ramos, Pepe, Casemiro și Karim Benzema au rămas în grija doctorilor de la echipă pentru a fi puși la punct din toate punctele de vedere pentru marele meci cu Atletico din etapa viitoare.
Dintre cei patru mai sus menționați, Sergio Ramos are cele mai mari șanse pentru a fi refăcut complet. În schimb, sunt îndoieli în privința recuperării lui Casemiro, care a suferit o fractură de peroneu la glezna stângă în urma unui contact cu Papakouli Diop, în meciul cu Espanyol, din septembrie, 0-2. Brazilianul mai trebuie să aștepte cam trei săptămâni până când va putea intra din nou într-un meci oficial. 
Nici în privința lui Benzema și a lui Pepe veștile nu sunt prea bune pentru Zidane, conform jurnaliștilor de la Marca, după accidentările suferite la coapsă, respectiv șold. Din cauza acestor probleme de sănătate, Zidane a fost nevoit să improvizeze de mai multe ori în defensivă în acest sezon
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑