EURO 2016: Măsuri de securitate dure. Ce trebuie să știe suporterii



09 июня 2016
foto: uefa.com
Mai este o zi până la debutul Euro 2016, iar pregătirile sunt aproape de final. Zonele pentru suporteri din mai multe oraşe, unde zeci de mii de oameni se vor aduna în aer liber ca să urmărească meciurile pe ecrane uriaşe, sunt gata. Măsurile de securitate sunt foarte aspre, pentru orice circumstanţă, chiar dacă organizatorii turneului afirmă că nu există vreo ameninţare exactă, scrie digi24.ro 
Una dintre cele mai mari zone pentru suporteri din Franţa este la Paris, amenajată în apropiere de Turnul Eiffel. Cei care nu au reuşit să cumpere bilete pentru stadion, dar care vor să trăiască atmosfera de campionat european, pot veni aici să urmărească meciurile.
Este suficient loc pentru mai bine de 90.000 de oameni, iar toţi vor trebui să treacă de controale stricte de securitate.
Organizatorii cred că sunt pregătiţi pentru orice situaţie, chiar dacă până acum nu au apărut ameninţări precise la Euro 2016.
„Noi, organizatorii, nu ştim de vreo ameninţare precisă, concretă, care să aibă ca ţintă EURO 2016, un anumit stadion sau un anumit meci”, a declarat Jacques Lambert, preşedintele comitetului de organizare EURO 2016.
În schimb, oficialii francezi sunt îngrijoraţi de grevele care afectează transportul public, având în vedere că sute de mii de oameni vor trebui să traverseze teritoriul Franţei cât ţine turneul.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑