Ronaldo, cel mai bine remunerat sportiv din lume. Câte milioane de dolari a încasat în ultimele 12 luni



09 июня 2016
Foto: skysports.com
După ce boxerul Floyd Mayweather a agățat mănușile în cui, iar jucătorul de golf Tiger Woods a fost afectat de multiple accidentări, titlul de cel mai bine remunerat sportiv din lume i-a revenit lui Cristiano Ronaldo.
Lusitanul a câștigat în ultimele 12 luni nu mai puțin de 88 de milioane de dolari din salariu, bonusuri și contracte de publicitate. Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist care a urcat pe primul loc în clasamentul Forbes.
Lionel Messi, eternul rival al portughezului, este pe locul 2 în clasament, cu câștiguri de 81,4 milioane de dolari. Argentinianul încasează doar de la sponsori 28 de milioane de dolari anual.
Starul ligii profesioniste nord-americane de baschet, LeBron James, este al treilea în clasament cu 77,2 milioane de dolari venituri.
Roger Federer este cel mai bine plătit dintr-un sport individual, cu 67,8 milioane de dolari. El ocupa poziţia a patra.
Ultimul în top cinci este un alt star al NBA-ului, Kevin Durant de la Oklahoma-City Thunder cu venituri de aproape 56 milioane de dolari.
Sumele cuprinse în analiza Forbes sunt cele valabile pentru perioada 1 iunie 2015-1 iunie 2016. În Top-100 se află sportivi din 23 de țări și 10 genuri de sport diferite.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑