Campionatul European de Fotbal, aşteptat cu nerăbdare în Moldova. Ce spune preşedintele FMF



09 июня 2016
Foto: uefa.co
Campionatul European de Fotbal va fi urmărit cu sufletul la gură şi în Moldova. Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, consideră că favorite la titlu sunt selecţionatele de top, însă există și câteva echipe care pot produce surpriza.
"Dacă să vorbim despre echipele care pot produce surprize, atunci această va fi Croaţia. Această selecţionata are jucători de la cele mai bune cluburi din Europa", a spus Cebanu.
Şi jucătorii naţionalei Moldovei aşteaptă cu nerăbdare cea mai importantă competiţie continentală de fotbal inter-țări. Fotbaliştii spun că vor susţine naţionala României în meciul de deschidere, însă unii mai au şi alte preferinţe la Euro-2016.
"Aş susţine România, din punct de vedere sufleteşte, dar favorite nu am. Vreau să văd un campionat interesant cu multe goluri, să fie ceva frumos", a spus Ion Jardan, jucătorul la naţionala Moldovei.
"Doresc să câştige România, nu Franţa. Le va fi greu, dar sper să obţină un rezultat bun. Voi ţine pumnii la turneu şi pentru selecţionata Belgiei. Simpatizez mult jucătorii din această echipă. De exemplu, Eden Hazard, Kevin De Bruyne sunt jucători pe care îi apreciez şi sunt un exemplu pentru mine", a precizat Dan Spătaru, jucător naţionala Moldovei.
Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, speră că România nu va pierde meciul de deschidere contra Franţei: "România nu mai este echipa ceea în care jucau Hagi, Lupescu, Popescu, pleiada ceea de aur. Totuşi eu zic că în primul meci va fi egalitate".
Campionatul European se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie. Pentru prima dată la competiţie vor participa 24 de echipe.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑