Euro 2016: Nebunie la Cardiff! Jucătorii echipei de fotbal a Țării Galilor au fost primiţi ca nişte eroi



09 июля 2016
Foto:walesonline.co.uk
Nebunie la Cardiff! Jucătorii echipei reprezentative de fotbal a Țării Galilor au fost primiţi ca nişte eroi la revenirea acasă de la EURO-2016, unde britanicii au ajuns până în semifinale. 20 de mii de oameni au ieşit pe străzile capitalei Cardiff pentru a-i felicita pe favoriţii lor.
"Este ceva special. E reconfortant să vezi ce înseamnă pentru întreaga țară performanța noastră. Cu siguranţă, vrem să mulmuţim suporterilor pentru susţinere. Sunt clipe incredibile, pe care nu le voi uita niciodată", a delcarat fotbalistul din Ţara Galilor, Gareth Bale.
Fotbaliştii şi membrii staff-ului tehnic ai echipei galeze au făcut turul oraşului cu un autocar decapotabil şi au venit la stadionul lui Cardiff City.
"Ştiam cum poate juca echipa noastră. Ştiam valoarea jucătorilor, care pot pot bate orice echipă dacă prind o zi bună și curajul necesar. Aşa ne-am prezentat noi la turneu", a specificat selecţionerul Ţării Galilor, Chris Coleman.
"Sunt clipe emoţionante. Nu am jucat bine în ultimul meci, dar meciul cu Belgia a fost unul excepţional. Sunt mândru să fiu aici."
"Nu am avut noroc! Acum am început o cale nouă şi nu ne uităm la englezi, care merg înapoi. Ne îndreptăm spre Campionatul Mondial!"
Prezentă la al doilea turneu final din istorie, după Mondialul din 1958, Țara Galilor a devenit cea mai mică națiune din istoria Europenelor calificată în semifinale.
Populația totală a Țării Galilor este de aproximativ trei milioane de oameni.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑