Fiul lui Zidane, convocat la Real Madrid în meciul cu Sevilla pentru Supercupa Europei



09 августа 2016
Foto: independent.co.uk
Surprize în lotul lui Real Madrid în ajunul meciului cu Sevilla pentru Supercupa Europei. Portarul Luca Zidane, în vârstă de 18 ani, a fost convocat de tatăl său, Zinedine Zidane, pentru partida cu andaluzii.
Luca nu a jucat niciodată la prima echipă a Realului, dar a disputat nouă meciuri în sezonul precedent al UEFA Youth League, iar în patru dintre ele și-a păstrat poarta intactă.
Real Madrid are probleme mari de lot. Zidane nu va putea conta pe vedetele Cristiano Ronaldo, Gareth Bale şi Toni Kroos. Nici portarul Keylor Navas nu face parte din lotul de 20 de fotbalişti convocat pentru întâlnirea cu Sevilla.
Cele două formaţii au ajuns deja la Trondheim, în Norvegia, unde se va juca partida. La intrarea în hotel, vedetele lui Real au fost aşteptate de zeci de suporteri, care şi-au dorit autografe, însă jucătorii i-au ignorat.
Partida dintre Real Madrid şi Sevilla va avea loc în această seară la Trondheim cu începere de la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de Prime TV şi pe putea fi urmărită şi pe Prime.md.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑