LOVITURĂ DURĂ pentru Real şi Atletico Madrid. MOTIVUL din care nu vor mai transfera fotbaliști până în 2018



09 сентября 2016
FOTO: worldsoccertalk.com
Lovitură dură pentru Real şi Atletico Madrid. Comisia de Apel a FIFA a respins recursul celor două cluburi madrilene de fotbal sancționate în luna ianuarie pentru nereguli în transferurile de fotbaliști minori.
Astfel, Realul şi Atletico nu vor putea efectua transferuri de jucători până în 2018.
Totuşi, cele două grupări pot ataca decizia FIFA în Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, însă şansele acestora sunt aproape nule, întrucât TAS nu a anulat niciodată vreo decizie a FIFA în privința transferurilor de minori.
În acelaşi timp, Realul şi Atletico vor putea să-şi readucă la lot fotbaliştii dați împrumut altor formaţii.
Cluburile madrilene au jucat între ele finalele Ligii Campionilor din ultimul și antepenultimul sezon, în care "galacticii" au cucerit trofeul pentru a 10-a și 11-a oară.
Din 13 septembrie ambele vor intra din nou în cursa pentru cel mai important trofeu din fotbalul european inter-cluburi. Marţi, Atletico va juca în deplasare cu PSV Eindhoven, iar miercuri Realul va primi replica lui Sporting Lisabona.
Cea mai tare competiţie fotbalistică revine în direct şi la Canal 3. În prima etapă a fazei grupelor veți putea urmări în transmisiune directă partidele Paris Saint Germain - Arsenal Londra şi Juventus Torino - FC Sevilla.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑