CEL MAI AŞTEPTAT MECI după reluarea Diviziei Naţionale: Milsami vrea o victorie pe terenul lui Sheriff



09 сентября 2016
sursa: Publika.md
Divizia Naţională de fotbal revine după o pauză de 3 săptămâni. Întreruperea a fost legată de meciul echipei naţionale de la Cardiff, cu Ţara Galilor, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Cea mai aşteptată partidă a etapei a şaptea se va disputa la Tiraspol, unde campioana în exerciţiu, Sheriff, va găzdui pe Milsami Orhei. Oaspeții ţintesc victoria în meciul cu gruparea tiraspoleană, chiar dacă au suferit numai înfrângeri în ultimele 5 partide directe cu Sheriff.
"Sheriff sunt campioni, dar nu e acel adversar de care să te temi la moment. Ne proprunem să atingem scopuri cât mai înalte, să ne ridicăm cât mai sus. Fără această victorie va fi dificil să ajungem acolo, unde ne propunem", a spus antrenorul echipei Milsami Orhei, Andrian Sosnovschi. 
"Cu suporteri în spate e mai uşor să joci, dar vom face tot posibilul să facem un meci bun atât pentru noi, cât şi pentru suporteri, şi să luăm puncte necesare", a precizat căpitanul clubului orheian, Vadim Bolohan. 
"Nu cred că există o favoirită. Sheriff joacă acasă şi poate undeva are avantaj, însă noi nu considerăm că vom porni cu şansa a doua. Nu ne ducem acolo să stăm în apărare sau să aşteptăm jocul pe contraatac", a menţionat fundaşul Petru Racu. 
Din lotul lui Milsami pentru acest meci vor lipsi doi fotbaliştii, Alexandru Antoniuc şi Karlo Belak, care sunt accidentaţi.
În schimb, "vulturii roşii" îl vor putea folosi pe proaspăt sositul Ilia Belous. Atacantul în vârstă de 21 de ani va evolua sub forma de împrumut de la formaţia FC Krasnodar.
"Ce ţine de practica de joc, nu ştiu, dar voi progresa mai repede. Cred că Divizia Naţională este un turneu mai puternic decât liga a doua rusească, unde evoluează FC Krasnodar-II", a spus atacantul Ilia Belous.  
În alte meciuri ale etapei Petrocub-Hânceşti primi replica Daciei Chişinău, Dinamo-Auto Tiraspol va întâlni Saxan Ceadîr Lunga, Speranţa Nisporeni va juca pe teren propriu cu FC Academia, iar Zarea Bălţi îşi va măsura puterile cu Zimbru Chișinău.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑