Real Madrid a câștigat pentru a treia oară Supercupa Europei



010 августа 2016
Foto: skysports.com
Real Madrid a câștigat pentru a treia oară Supercupa Europei. Echipa pregătită de Zinedine Zidane și-a adjudecat trofeul după ce a învins dramatic Sevilla cu scorul de 3-2 în urma prelungirilor. Fără vedetele Cristiano Ronaldo și Gareth Bale, Real a început mai bine partida de la Trondheim și a deschis scorul în minutul 21. Marco Asensio a înscris un gol fabulos după o execuție de poveste.
Sevilla a dat replica pe finalul primei reprize, reușind să egaleze prin Franco Vazquez. Echipa andaluză a trecut în avantaj în minutul 72, atunci când ucraineanul Evghen Konoplianka a înscris din penalty. Căpitanul lui Real, Sergio Ramos a dus meciul în prelungiri după ce a egalat "IN EXTREMIS" în minutul 90+3.
La începutul primei reprize de prelungiri, Sevilla a rămas cu un om mai puțin în teren după ce Timothee Kolodziejczak a primit al doilea galben. Real a profitat de superioritatea numerică și a dat lovitura în minutul 119, când Dani Carvajal a înscris golul victoriei.
Zinedine Zidane a cucerit al doilea trofeu cu Real Madrid în ultimele trei luni. El a devenit al patrulea tehnician care a câștigat Liga Campionilor și Supercupa Europei, atât ca jucător, cât și ca antrenor. De această performanță s-au bucurat regretatul Johan Cruyff, Carlo Ancelotti și Josep Guardiola.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑