Meci de zile mari: Sheriff şi Zaria se vor întâlni în partida din Supercupa Moldovei



010 августа 2016
FOTO: bunaziuafagaras.info
Ore numărate până la partida care va decide Supercampioana Moldovei la fotbal. În această seară la Tiraspol deţinătoarea titlului Sheriff şi Zaria Bălţi, care a câştigat Cupa Moldovei în sezonul trecut, se vor întâlni în cel mai aşteptat meci al lunii august.
Antrenorul Sheriff-ului Bruno Irles afirmă că echipa Zaria este favorită în meciul din Supercupă.
"Pentru mine Zaria este favorită, deoarece noi am pierdut ultimele două meciuri directe. Totul depinde de noi, trebuie să jucăm bine şi să schimbăm statistica", a precizat Bruno Irles, antrenor Sheriff Tiraspol.
De partea cealaltă, antrenorul bălţenilor Vlad Goian spune că ambele echipe au şanse egale: "Nivelul jucătorilor este practic la fel. Totul depinde de cine va profita mai bine de greşelile adversarilor."
În acelaşi timp, antrenorul lui Sheriff susţine că nu îi este frică că va fi demis în cazul unui eşec în partida cu Zaria.
"Ştiu că antrenorii se schimbă repede aici, dar eu am filozofia mea. Eu vrea ca fotbaliştii să schimbe jocul. Îmi dau seama că este riscant, dar eu ştiu lucru meu", a specificat antrenorul Sheriff Tiraspol.
Jucătorii celor două formaţii sunt de părere că Supercupa Moldovei este un trofeu important:
"Ne aşteaptă un meci dificil, ne pregătim serios pentru a câştiga această partidă".
"Este important pentru fiecare jucător din echipă. Plus la asta meciul se va juca la 8 seară. E mai uşor să joci decât ziua".
Supercupa Moldovei va avea loc în această seară cu începere de la ora 20:00.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑