EURO 2016: Portugalia a suflat trofeul de sub nasul ţării-gazde a turneului



011 июля 2016
Foto:thestar.com
Portugalia a devenit aseară noua campioana a Europei. Lusitanii au învins în finală Franţa cu 1-0. Portughezii au înscris în prelungiri şi au suflat trofeul de sub nasul ţării-gazde a turneului, care a dominat şi a atacat întregul meci.
Portughezii şi-au văzut visul împlinit şi au cucerit primul titlu european din istorie, după ce au marcat singurul gol al finalei în minutul 109. Atacantul Eder l-a surprins pe portarul Franţei cu un şut puternic de la distanţă.
Superstarul portughezilor, Cristiano Ronaldo, a jucat doar 25 de minute. El a fost lovit de mijlocașul francez Dmitri Payet și s-a accidentat la genunchi. Atacantul echipei Real Madrid a izbucnit în lacrimi și fost scos de pe teren cu targă.
Dacă pe Stade de France a fost o atmosferă magică, în afara stadionului lucrurile au arătat diferit. Zeci de suporteri au devenit agresivi, pentru că nu au fost lăsați să intre în zona pentru fani amenajată în preajma Turnului Eiffel, care era deja supraaglomerată. Pe durata meciului, microbiştii au incendiat câteva mașini și au aruncat cu pietre și petarde în polițiști.
Campionii europeni au revenit acasă în această după-amiază. Îmbrăcaţi la patru ace, jucătorii şi staff-ul tehnic au defilat pe străzile capitalei, Lisabona, cu două autocare decapotabile. Sute de mii de oameni au invadat oraşul pentru a celebra succesul naţionalei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑