Andrei Golban şi Valeriu Duminică acuză arbitrajul de la Olimpiadă. Ce s-a întâmplat la turneul olimpic



011 августа 2016
FOTO: oficial.md
Judocanul moldovean Valeriu Duminică şi preşedintele federaţiei de profil, Andrei Golban, spun că sportivul nostru a fost ”furat” de arbitri la turneul olimpic. Valeriu Duminică a fost învins, în optimile de finală ale categoriei de până la 81 de kilograme, de italianul Matteo Marconcini.
"Sunt eu de părere că ne-au ”strâns” arbitri foarte tare. Dacă îi dădea preîntâmpinările după cum era necesitatea şi după cum merita italianul, nu mai ajungeam în ”Golden Score”. Este o greşeală din partea arbitrilor, care ne-a disperat foarte mult", a spus  preşedintele Federaţia Moldovenească de Judo, Andrei Golban.
Duminică susţine că arbitrii au oficiat în detrimentul său.
Judocanul originar din Hânceşti a pierdut în prelungiri în urma unui procedeu, numit Ippon, reușit de adversarul său. După înfrângere sportivul din Republica Moldova, simțindu-se defavorizat de arbitraj, a izbucnit în lacrimi.
"Mie mi-au dat un caronaş galben pentru nimic în primele 10 secunde. Asta e imposbil. MUSCA Dacă dădea măcar o preîntâmpinare din cele 3, atunci lupta se termina", a spus Valeriu Duminică.
Valeriu Duminică în vârstă de 29 de ani a fost singurul judocan, care a reprezentat ţara noastră la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑