Doi poliţişti care asigurau securitatea Jocurilor Olimpice, ÎMPUŞCAŢI de narcotraficanţi (VIDEO 18+)



011 августа 2016
FOTO: dailymail.co.uk
Doi polițiști de elită, care asigurau securitatea la Jocurile Olimpice de la Rio au fost împușcați într-una dintre cele mai periculoase favele din Rio, de către narcotraficanți.
"Trei polițiști din Forță Națională au intrat cu mașina, din greșeală, în favela Vilă do Joao. Vehiculul lor a fost atins de gloanțele traficanților", a declarat pentru AFP un polițist care dorit să-și păstreze anonimatul, conform b1.ro
"Unul dintre ei a fost atins la cap și a fost supus unei intervenții chirurgicale, fiind ținut sub observație. Un altul a fost rănit ușor, iar cel de-al treilea a scăpat nevătămat", a indicat Ministerul brazilian al Justiției într-un comunicat.
 width=
Incidentul s-a produs într-unul dintre cartierele sărace care formează Complexul Maré, una dintre cele mai mari și mai periculoase favele din Rio, aflată în apropierea aeroportului internațional.
"Este un atac lamentabil și laș. Serviciile noastre de informații sunt pe cale să-i identifice pe autori. Doi dintre ei au fost deja identificați", a declarat ministrul Justiției, Alexandre de Moraes, citat de presă braziliană.
Polițiștii răniți figurează printre cei 5.000 de agenți din Forță Națională trimiși la Rio pentru întărirea securității Jocurilor. Acest corp de elită este compus din polițiști militari, soldați și pompieri aduși din toată țara.
Autoritățile din Brazilia au mobilizat 85.000 de polițiști și militari pentru a supraveghea securitatea Jocurilor Olimpice 2016, dublu față de efectivele de la JO 2012, care au avut loc la Londra.
Наверх ↑