UEFA a anunţat care a fost cel mai frumos gol de la EURO 2016 (VIDEO)



013 июля 2016
FOTO: digisport.ro
Eder le-a adus portughezilor primul titlu din istorie, dar nu golul fotbalistului de la Lille a fost ales cel mai frumos al turneului final din Franța, scrie digisport.ro.
UEFA a anunţat cea mai frumoasă execuție de la Euro 2016, care i-a aparținut lui Zoltan Gera (37 de ani), din naționala Ungariei. Mijlocașul celor de la Ferencvaros a marcat un singur gol la acest turneu final continental, dar care s-a dovedit până la urmă a fi și cel mai frumos, în opinia fanilor. Maghiarul a primit cele mai multe voturi din partea suporterilor, iar golul său a fost desemnat astfel cel mai frumos de la Euro.
Gera a deschis scorul în minutul 19 al partidei Ungaria - Portugalia, scor 3-3, din faza grupelor, cu un șut cu stângul, după o preluare scurtă pe piept, în stânga lui Rui Patricio.
Astfel, fotbalistul ungur l-a devansat pe Shaqiri, autor al unui gol superb în Elveția - Polonia, scor 1-1 (5-6 d.l.d.). Multă lume a crezut că ”foarfeca laterală” a fotbalistului de la Stoke, care i-a readus pe elvețieni în meciul din ”optimi”, va fi de departe execuția acestui European.
Trebuie să menționăm faptul că acest premiu a fost acordat ca urmare a voturilor pe care fanii le-au exercitat pe site-ul uefa.com, astfel că fanii naționalei Ungariei s-au dovedit a fi cei mai incisivi.
GOLUL EURO 2016: Gera (Ungaria - Portugalia 3-3)
Наверх ↑