Portugalia va debuta la EURO-2016 într-o partidă contra Islandei



014 июня 2016

Naționala de fotbal a Portugaliei își va începe aventura la EURO-2016 în această seară. În cadrul grupei F, lusitanii vor întâlni, la primul lor meci în competiţia din Franţa, o debutantă a turneelor finale, echipa Islandei.
La întâlnirea cu suporterii, fotbaliştii portughezi au fost sufocaţi bine de susținătorii, care le-au luat autografe şi și-au făcut poze cu favoriţii.
"Din câte am văzut la partidele jucate până acum în turneu, este foarte greu de căștigat un meci chiar și pentru favoriții considerați ”a priori”incontestabili. Așa că suntem conștienți că trebuie să muncim din greu pentru victorie şi ne vom concentra cât putem de mult pe startul nostru în competiţie", a menţionat Vieirinha, fundaş naţionala Portugaliei.
De partea cealaltă, islandezii sunt calificați în premieră la un turneu final de Campionat European.
"Aş zice că portughezii sunt marii favoriţi ai grupei. Cred că ne vom putea permite să pierdem partida împortiva lor. Este greu de spus ceva dinainte. Întotdeauna primul meci este un meci-cheie, dar cred că nu este cazul acum", a declarat Lars Lagerback, selecţioner Islanda.
Într-o altă partidă din grupa F, fosta adversara a ”tricolorilor” noștri în preliminarii, naționala Austriei, va debuta la turneu într-un meci contra echipei Ungariei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑