Zimbru Chişinău a semnat cu fundaşul portughez Hugo Moreira în vederea partidei cu Osmanlîspor



014 июля 2016
FOTO: bunaziuafagaras.info
Zimbru Chişinău şi-a întărit defensiva în perspectiva meciului primei manşe cu Osmanlîspor din turul doi preliminar al Ligii Europei. Noul jucător al formaţiei din Capitală a devenit fundaşul portughez Hugo Moreira. El a reprezentat în ultimii ani formaţia Salgueiros din liga a treia portugheză.
"Moreira este un jucător talentat. Un fotbalist pe care ne bazăm în viitor. Un jucători în care cred şi îmi pun speranţe că ne va ajuta. Avem nevoie de jucători valoroşi care să ajute această echipă, iar Moreira ne va ajuta cu siguranţă", a menţionat Flavius Stoican, antrenor Zimbru.
Defensiva echipei Zimbru va avea mult de lucru în partida cu Osmanlîspor. Vedetele echipei din Ankara sunt atacanţii Pierre Webo, unul din golgheterii naţionalei Camerunului, dar şi Cheick Diabate, jucătorul care în acest an a marcat 10 goluri pentru Bordeaux în prima ligă a Franţei. La Osmanlîspor evoluează şi atacantul român, Raul Rusescu, fost jucător la Steaua Bucureşti, FC Sevilla şi Sporting Braga.
"Pentru prima dată după o perioadă îndelungată vorbesc la o conferinţă de presă în limba maternă. Este un lucru frumos. Despre fotbalul moldovenesc şi respectiv despre Zimbru nu pot spune foarte, foarte multe. Faptul că v-aţi calificat în turul doi, eliminând o echipă foarte bună este un lucru bun pentru fotbalul de aici", a precizat raul Rusescu, atacant Osmanlispor.
"Sper să fac faţă. Am încredere atât în propriile forţe, cât şi în cele ale întregii echipe. Important e să jucăm cât mai organizat. Trebuie să fim calmi şi răbdători", a precizat Ion jardan, căpitan Zimbru.
"Cei care vor fi în linia de apărare cu siguranţă vor face tot posibilul ca aceşti trei jucători foarte buni să nu aibă ocazii de a marca. Eu îmi doresc nu aibă niciuna. Va fi dificil, dar nu imposibil", a conchis Flavius Stoican.
Partida dintre Zimbru şi Osmanlîspor va avea loc în această seară la Chişinău cu începere de la ora 20:00. Meciul va fi arbitrat la centru de sârbul Nenad Djokic.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑