Comitetul Executiv al FMF a mărit numărul de echipe în Divizia Naţională



014 июля 2016
foto: google.com
Saxan Ceadîr-Lunga a rămas în Divizia Naţională, deşi a retrogradat din punct de vedere sportiv la finele sezonului trecut. În ședința sa de după încheierea unui sezon și startul următorului, Comitetul Executiv al FMF a mărit de la 10 până la 11 numărul echipelor în primul eșalon valoric al fotbalului moldovenesc.
În campionatul precedent Saxan obţinuse o singură victorie în cele 27 de meciuri disputate şi s-a clasat pe ultimul loc în clasament, la o distanță enormă de contracandidate.

Reprezentanții Comitetului Executiv susțin că n-au încălcat Regulamentul și au reîntors echipa din Ceadîr-Lunga înapoi în Divizia Națională pentru că ar fi bine ca și Sudul țării să fie reprezentat în prima divizie, mai ales că clubul pregătește un teren verde.

În pofida evidențelor, preşedintele clubului din Ceadîr-Lunga, Grigore Cadîn, susţine că echipa sa a meritat să rămână în Divizia Naţională.

CF Ungheni este singură formaţie, ce a promovat din Divizia A în Divizia Naţională de fotbal. Noul sezon fotbalistic va debuta în Moldova pe 23-24 iulie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑