Alexandru Gațcan a debutat cu stângul în grupele Ligii Campionilor



014 сентября 2016

Internaționalul moldovean Alexandru Gațcan a debutat cu stângul în grupele Ligii Campionilor. Echipa sa de club, FC Rostov, a pierdut categoric meciul din deplasare cu Bayern Munchen, scor 0-5.
Pentru gazde au marcat Lewandowski, Muller, Kimmich de două ori și Bernat. Moldoveanul Alexandru Gațcan a fost căpitanul lui FC Rostov și a fost prezent pe teren pe parcursul tuturor celor 90 de minute ale meciul jucat pe Allianz Arena.
În cealaltă partidă a grupei D, Altetico Madrid a învins în deplasare la Eindhoven, pe PSV, cu 1-0.
Paris Saint Germain a marcat primul gol din faza grupelor Ligii Campionilor, ediția 2016-2017. Ehipa franceză a deschis scorul în secunda 45 a meciului cu Arsenal Londra prin Edison Cavani. "Tunarii" au egalat abia în minutul 78 prin Alexis Sanchez, care a și stabilit rezultatul final al partidei. Cu același scor, 1-1, s-a încheiat și cealaltă confruntare din grupa A. FC Basel a remizat pe teren propriu cu Ludogoreț Razgrad.
În grupa B, Dinamo Kiev a fost învinsă acasă de Napoli cu 1-2, iar Benfica Lisabona a remizat cu Beșiktaș Istanbul, scor 1-1.
Barcelona a înregistrat scorul serii în Liga Campionilor. Pe Camp Nou catalanii au umilit campioana Scoției, Celtic Glasgow, cu un neverosimil 7-0. Lionel Messi a marcat de trei ori în această partidă și astfel a devenit jucătorul cu cele mai multe hat-trick-uri în istoria competiției. Pentru gazde au mai marcat Luis Suarez de două ori, Iniesta și Neymar.
Cealaltă partidă din grupa C, Manchester City - Borussia Monchengladbach a fost amânată din cauza ploii torențiale. Deocamdată nu s-a anunțat când va fi reprogramat meciul.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑