SCANDAL la EURO 2016. Cristiano Ronaldo: "Islandezii au mentalitate de echipă mică"



015 июня 2016
Foto: telegraph.co.uk
Un scandal neaşteptat a izbucnit după meciul dintre Portugalia şi Islanda, disputat marţi seară. Supărat din cauza rezultatului de egalitate, Cristiano Ronaldo a ieşit la atac după fluierul de final, acuzându-i pe islandezi că s-au bucurat de parcă ar fi câştigat finală Campionatului European, scrie BBC.com.
"A fost frustrant. Am încercat să avem cât mai multe ocazii de gol. În schimb, Islanda a marcat un gol, a avut două ocazii tot meciul şi nu a încercat nimic. Aveau toţi jucătorii în spatele balonului, au băgat autobuzul în poartă! Atunci când adversarul nu încearcă nimic şi preferă doar să se apere, eu cred că e o dovadă de mentalitate de echipa mică, o echipa că nu va reuşi nicio performanţă în competiţie", a declarat Ronaldo după meciul de marţi seară.
Portughezul a primit însă o replică dură din partea unui adversar.
Kari Arnason a lansat un atac dur la adresa lui Ronaldo, că urmare a declaraţiilor făcute de acesta.
"Nu ştie să piardă. E clar că nu voia să piardă meciul. Ce se aştepta, să jucăm că Barcelona împotriva lui? Nu face decât să se plângă şi să simuleze! Binenţeles că noi am fost outsiderii în acest meci, am jucat că outsiderii, însă puţin a lipsit să câştigăm", a replicat Arnason.
Portugalia şi Islanda au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul direct din Grupa F de la Euro 2016.
Cristiano Ronaldo a avut o evoluţie ştearsă în această partida, nereuşind să îşi ajute coechipierii prea mult.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑