Euro 2016. Naţionala de fotbal a Ucrainei se va întâlni cu cea a Irlandei de Nord



015 июня 2016
Foto:sportsmanch.com
Naționala de fotbal a Ucrainei, învinsă în prima etapă de echipa Germaniei, mâine de jucat o partidă crucială la turneul final al Campionatului European, desfăşurat în Franţa. În etapa a doua a grupei C, elevii lui Mîháilo Foménko vor juca cu Irlanda de Nord, echipă care a fost de asemeni învinsă în meciul de debut.
Dacă ucrainenii au fost învinşi la două goluri diferență în partida cu Germania, britanicii au cedat și ei în fața Poloniei, dar au făcut-o la limită, cu 0-1.
"Toată lumea înţelege că nu avem drept la eroare. În cazul unui rezultat negativ şansele noastre la calificare vor fi mici. Trebuie să luăm cât mai multe puncte în cele două meciuri rămase. Partida cu Irlanda de Nord este una foarte importantă", a spus atacantul Ucrainei, Evhen Selezniov.  
”Suntem conştienţi că trebuie să obţinem un rezultat bun. Victoria ne va da încredere în ajunul ultimului meci din grupă. Va fi bine pentru noi, jucători şi fani, să păstrăm șanse de calificare și să avem pentru ce lupta în ultima etapă”, a relatat fundaşul Irlandei de Nord, Jonny Evans.
Tot mâine joacă între ele și Germania cu Polonia, care conduc clasamentul grupeu cu câte 3 puncte.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑