Zimbru a obţinut UN REZULTAT ONORABIL în meciul tur cu Osmanlîspor



015 июля 2016
Foto:publika.md
Zimbru a obţinut un rezultat onorabil în meciul tur cu Osmanlîspor în runda a doua preliminară din Liga Europei. "Galben-verzii" au terminat la egalitate partida de la Chişinău, scor 2-2.
Până la pauză cele două echipe au înscris câte o dată. Turcii au deschis scorul în minutul 12 prin căpitanul Numan Ciuruksu.
Replica zimbrilor a venit în minutul 24, când Veaceslav Zagaevschi a restabilit echilibrul.
Zimbru a preluat conducerea în repriza secundă prin golul marcat de Ilie Damaşcan.
Osmanlîspor a egalat cu 13 minute până la sfârșitul meciului prin Engin Bekdemir şi a stabilit rezultatul final. Astfel, turcii au avantaj înaintea returului pentru că Zimbru trebuie să cîştige în deplasare pentru a se califica în faza următoare.
"Clar, ei au prima şansă la momentul acesta, dar asta nu înseamnă că o să mergem acolo fără încredere că putem produce surpriza. Sunt convins ca fiecare dintre jucătorii mei a văzut că nu este atât de mare diferenţa de valoare", a declarat antrenorul Zimbru Chişinău, Flavius Stoican.
"Conduceam pe parcursul meciului cu 2-1, puteam câştiga, dar şi turcii au avut careva ocazii bune, care nu le-au marcat. Cred că 2-2 este un rezultat normal", a relatat atacantul Zimbru Chişinău, Damaşcan. 
"Avem avantaj înaintea meciului retur, dar trebuie să fim foarte atenţi deoarece jucăm contra unei echipe foarte rapide", a specificat antrenorul Osmanlîspor, Mustafa resit Akcay.
Din zona VIP a stadionului Zimbru partida a fost urmărită de primarul oraşului Ankara, Melih Gokcek.
"Cred că am fi putut face mai mult, dar rezultatul final de 2-2 este unul bun pentru noi", a menţionat primarul Ankara, Emelih Gokcek.
Meciul retur al confruntării dintre Zimbru şi Osmanlîspor va avea loc la Ankara, pe 21 iulie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑