Victor Peicov rămâne în funcţia de preşedinte al Federaţiei Naţionale de lupte



015 сентября 2016
Foto: Victor Peicov
Victor Peicov rămâne în funcţia de preşedinte al Federaţiei Naţionale de lupte. Demisia acestuia nu a fost acceptată de Adunarea Generală a forului.
Cei 29 de delegaţi prezenţi au votat pentru ca Peicov să rămână în funcţie până la următoarea Adunare Generală, care va avea loc pe 29 decembrie.
"Practic m-au obligat să lucrez în continuare. Luptătorii sunt mereu aşa energici şi pozitivi. Este plăcut ceea ce s-a întâmplat. Asta înseamnă că nu am fost atât de rău. Acesta nu este un joc. Eu caut un preşedinte, care să poată asigura financiar federaţia. Doar profesionialismul meu nu e destul", a declarat Victor Peicov. 
Până la alegerile viitoare membrii Federaţiei, dar şi actualul preşedinte vor căuta candidaturi potrivite pentru postul de şef al forului. Peicov nu a exclus posibilitatea de a rămâne în funcţie.
"Chiar dacă cineva totuşi nu va dori să candideze, eu sunt gata să îmi continui munca, însă doar cu o condiţie: să avem parteneri şi sponsori pe care să ne putem baza", a declarat Peicov. 
Victor Peicov şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Naţionale de lupte în luna mai. El a făcut acest pas după ce luptătorii moldoveni nu au obţinut patru cote olimpice la Rio .
Peicov, care este şi vicepreşedintele Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv, conduce Federaţia de Lupte din anul 2009.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑