Campionat Continental de Pankration! Luptătorii moldoveni AU DEVENIT SPAIMA Europei



016 июня 2016
FOTO:eaglesfc.org
Luptătorii de arte marţiale mixte din Moldova au devenit spaima Europei. La ultimul campionat continental de pankration, sportivii din ţara noastră au cucerit şase medalii dintre care patru de aur.
Prin evoluţia lor moldovenii i-au uimit pe toţi cei prezenţi la competiţie.
"Chiar preşedintele Federaţiei Europene de Pankration a rămas uimit. Noi am meritat să câştigăm şi la acest campionat am fost mai puternici ca adversarii", a declarat luptătorul Pavel Pocatilov.
"Chiar s-a apropiat adversarul din Ucraina de colegii mei şi a întrebat ce monstru aveţi în echipă?!", a spus luptătorul Nicolae Scorohod.
Lotul naţional, format din şapte sportivi, a ocupat la final primul loc în clasamentul general al Campionatului European, desfăşurat în Ungaria.
"Sunt mulţumit doarece în premieră Moldova a fost declarată cea mai bună echipă. Am reuşit să devansăm aşa echipe puternice precum Ucraina şi Rusia. Au fost o surpriză, toţi s-au mirat de evoluţia noastră. Cred că e timpul să se deprindă cu acest lucru", a specificat antrenorul, Ion Gheorghiu.
Sportivii moldoveni vor participa în luna septembrie la Campionatul Mondial de pankration. Turneul este programat la sfârşitul lunii septembrie în Georgia.
Pankration este considerat cel mai vechi şi dur stil de lupte. În timpul duelurilor, sportivii pot folosi procedee preluate din lupte libere sau jiu-jitsu.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑