Euro 2016. Naţionala Angliei a obţinut o VICTORIE pe muchie de cuţit



016 июня 2016
Foto:irishmirror.ie
Naţionala Angliei a obţinut o victorie dramatică la Campionatul European. Englezii au învins Ţara Galilor cu 2-1 după ce au fost conduşi cu 1-0.
Gareth Bale a deschis scorul la finalul primei reprize dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Acesta a fost al doilea gol a galezului la EURO-2016, după cel marcat împotriva Slovaciei, tot din lovitură liberă.
Anglia a reuşit să egaleze în minutul 56 prin Jamie Vardy. Atacantul intrat în teren după pauză a înscris la a treia atingere a balonului. Echipa pregătită de Roy Hodgson a dat lovitura pe finalul meciului. Daniel Sturridge, introdus şi el în teren la pauză, a marcat golul victoriei în minutul doi al prelungirilor.
În acest meci, Marcus Rashford a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat în tricoul Angliei la un Campionat European, la 18 ani și 228 de zile.
După două etape jucate în grupa B, englezii sunt pe primul loc cu 4 puncte, Slovacia este pe poziţia secundă cu 3 puncte. Ţara Galilor ocupă locu 3 cu 3 puncte, iar Rusia e ultima clasată cu doar un punct.
În următoarea rundă, Anglia va întâlni Slovacia, iar Ţara Galilor se va confrunta cu Rusia. Partidele se vor juca pe 20 iunie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑