Naţionala Moldovei a pierdut meciul cu Danemarca în preliminariile Campionatului European din 2017



016 сентября 2016
FOTO: ofshodonin.com
Echipa noastră naţională de fotbal feminin a suferit a şaptea înfrângere consecutivă în preliminariile Campionatului European din 2017. Selecţionata pregătită de Alina Steţenco a pierdut meciul cu Danemarca, jucat pe stadionul Zimbru din Capitală, cu scorul de 0-5.
Reprezentativa nordică a marcat de trei ori în prima repriză şi de încă două ori - în partea secundă a meciului. De partea cealaltă, echipa noastră nu a avut nici un şut spre poarta adversă pe toată durata meciului.
"În primul rând important era să nu încasăm gol. Mereu stă obiectivul să nu încasăm. Nu am îndeplinit această sarcină. Nu sunt greşelile portarului sau ale apărătorilor, ci a întregii echipe. Greşelilie individuale au adus şi acest rezultat. S-a putut de jucat şi mai bine", a spus Elena Porojniuc, căpitan naţionala Moldovei.
Chiar dacă “tricolorele” au încasat cinci goluri, cea mai bună jucătoare a echipei a fost portarul Ana Zatuşevschi, care a avut câteva intervenţii spectaculoase.
"După fiecare meci învăţăm din greşeli. Ne străduim să nu le facem în următoarele partide. Foarte lucrăm asupra greşelilor, iar antrenorii ne ajută şi mai mult. Sperăm că va fi totul bine", a menţionat Ana Zatuşevschi, portar naţionala Moldovei.
"Aţi văzut nivelul care este nivelul nostru şi cel al Danemarcei. Noi am putea ajunge la aşa nivel, dar avem nevoie de mai mulţi ani, dar până atunci avem nevoie de susţinere, avem nevoie de încurajare. Cred că noi putem să jucăm acel fotbal pe care îl joacă acum Danemarca, dar când vom avea atâţia ani î nfotbalul feminin vom reuşi şi noi", a declarat Alina Steţenco, antrenoare naţionala Moldovei,
După şapte etape, naţionala Moldovei este pe ultimul loc fără niciun punct. Mai mult, selecţionata noastră va încheia pe această poziţie campania preliminară. Pentru ultimul meci din grupa a patra, reprezentativa Moldovei se va deplasa în Polonia.
Partida este programată pentru ziua de 20 septembrie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑