Meci interzis cardiacilor în prima etapă a grupelor Ligii Europei! Zenit a învins Maccabi Tel Aviv



016 сентября 2016
Foto: twimg.com
Meci interzis cardiacilor în prima etapă a grupelor Ligii Europei! Echipa pregătită de românul Mircea Lucescu şi moldoveanul Alexandru Spiridon, Zenit Sankt-Petersburg a învins Maccabi Tel Aviv cu 4-3, după ce a fost condusă cu 3-0.
Gazdele au marcat golurile prin Haris Medunjanin de două ori şi Vidar Kjartansson. Zenit a reuşit să revină incredibil începând cu minutul 76, atunci când Alexandr Kokorin a redus din diferenţă.
Peste doar cinci minute, Maccabi a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Eliazer Daşa, iar oaspeţii au profitat din plin. Robert Mak şi Giuliano au marcat de două ori şi astfel au readus egalitatea pe tabela de marcaj. Luka Djordjevic a adus victoria oaspeţilor, înscriind în prelungiri.
Surpriza serii s-a produs la Rotterdam. Feyenoord a învins pe Manchester United, echipă care i-a avut în teren pe vedetele Paul Pogba şi Zlatan Ibrahimovic. Gazdele s-au impus cu 1-0 după golul marcat de Vilhena în minutul 79.
Un alt rezultat surprinzător s-a înregistrat la Milano. Internazionale a pierdut meciul cu Hapoel Beer Sheva, scor 0-2.
Steaua Bucureşti a debutat cu o înfrângere în grupele Ligii Europei. Formaţia pregătită de Laurenţiu Regecampf a fost învinsă de Osmanlispor cu 0-2, în partida care s-a jucat la Ankara.
O altă echipă din România, Astra Giurgiu, a pierdut pe teren propriu partida cu Austria Viena, scor 2-3.
Şahtar Doneţk s-a impus în faţa formaţiei Konyaspor cu 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Facundo Ferreyra.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑