Nu au motive de panică! Zimbru Chişinău a plecat fără frică în Turcia



019 июля 2016
Foto: PUBLIKA.MD
Zimbru Chişinău a plecat fără frică în Turcia, unde va juca returul cu Osmanlîspor în turul doi preliminar al Ligii Europei. În urmă cu câteva zile la Ankara a avut loc o tentativă eșuată de lovitură de stat. "Galben-verzii" afirmă că nu au motive de panică.
"Clubul a primit garanţii de la UEFA şi de la autorităţile din Turcia, aşa că paza e asigurată. Treaba noastră este să jucăm fotbal şi eu cred că totul va fi bine. La plimbare nu vom ieşi, vom pleca doar la antrenament şi, în rest, vom sta în hotel",a s spus Ion Jardan, căpitanul Zimbru Chişinău.
"Ne gândeam că meciul nu se va juca în Turcia. Până la urmă, s-a decis să se joace. Înseamnă că totul va fi bine. Noi plecăm cu gândul că totul va fi bine", a spus mijlocaşul Gheorghe Anton. 
"Dacă ei au spus că totul este bine, atunci nu există nicio frică. Suntem bine dispuşi şi mergem să luptăm acolo", a mai declarat Daniel Jalo, atacantul Zimbru Chişinău. 
Pentru a se acomoda mai bine Zimbru a plecat spre Ankara cu 2 zile până la partida retur cu Osmanlîspor. Prima manşă a duelului s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, dar antrenorul "galben-verzilor" Flavius Stoican crede cu tărie în calificare.
"Suntem conştienţi că e partidă dificilă, dar la fel de conştienţi suntem și că putem produce surpriza. I-am întâlnit acasă în meciul tur, am scăpat printre degete victoria, iar acum avem şanse egale, chiar dacă ei joacă pe teren propriu", a declarat antrenorul Zimbru Chişinău, Flavius Stoican. 
În lotul Zimbrului au revenit doi fotbalişti importanţi. Dan Spătaru s-a recuperat după o accidentare, iar Gheorghe Anton a ispăşit suspendarea.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑