VICTORIE! Alexei Oleinic a câştigat argintul la Campionatul European de Atletism



019 июля 2016
Foto: zimbio.com
Alexei Oleinic a adus acasă medalia de argint de la primul Campionat European printre juniori până la 18 ani. El a devenit vicecampion continental în proba aruncarea suliţei la competiția desfășurată în Georgia. Oleinic a înregistrat rezultatul de 74 de metri și 49 de centimetri.
"Am făcut totul ce am putut şi sunt mulţumit de rezultat. Am concurat cu mulţi adversari şi am simţit concurenţa. A fost dificil în final, dar eu am depus efort şi am ocupat locul doi", a spus Oleinic.
"Luând în consideraţie că anul 2016 este anul olimpic pentru seniori, sper ca aceşti atleţi, care au demonstrat maestria la nivelul respectiv, sunt primii în listă ori 'pe cale spre' Jocurile Olimpice de la Tokyo", a menţionat preşedintele Federaţiei de Atletism.
La competiţia de la Tbilisi sportivii moldoveni au mai cucerit două medalii. Alexandra Emelianov a devenit campioană europeană atât la aruncarea discului, cât la aruncarea greutăţii.m
Cel de-al treilea atlet moldovean, prezent la Europenele din Georgia, alergătorul Egor Sârbu, a ocupat locul 24 în proba de două mii de metri cu obstacole.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑