OFICIAL! Giampiero Ventura este noul selecţioner al naţionalei de fotbal a Italiei



020 июля 2016
Foto: serieascouted.wordpress.com
Giampiero Ventura a fost anunţat oficial drept noul selecţioner al naţionalei de fotbal a Italiei. Tehnicianul, care l-a înlocuit în funcție pe Antonio Conte, a semnat un contract valabil pe 2 ani cu Federaţia de resort din peninsulă, iar obiectivul său este calificarea selecţionatei Italiei la Cupa Mondială din 2018.
"La EURO-2016 am văzut adevărata faţă a campionatului intern. Au rămas puţini jucători în Serie A, care ar putea face faţă la Europene. Toţi cei valoroşi au jucat la turneul final. Este foarte clar că există mari probleme în fotbalul italian", a declarat Ventura.
Noul selecţioner va debuta pe banca tehnică a  "squadrei azzurra" în data de 1 septembrie. Atunci, Italia va întâlni în meci amical pe teren propriu vicecampioana europeană, Franţa.
Patru zile mai târziu, Italia se va deplasa în Israel, pentru primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.
Ventura are 68 de ani şi de-a lungul carierei a pregătit peste 15 echipe din Italia. În ultimii cinci a antrenat formaţia AC Torino.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑