EŞEC pentru Moldova la Rio! Aaron Cook a fost eliminat în faza optimilor de finală



020 августа 2016
Foto: sports.yahoo.com
Aaron Cook, văzut drept unul dintre favoriţii la câştigarea unei medalii olimpice pentru Republica Moldova, s-a făcut de râs la Rio de Janeiro. Aliniat la startul competiției de taekwon-do în categoria de până la 80 de kilograme, sportivul britanic naturalizat moldovean a fost eliminat în faza optimilor de finală. El a fost învins categoric de Wei-Ting Liun din Taipei cu scorul de 14-2.
Aaron Cook a primit cetăţenia Moldovei în luna aprilie 2015. El a cucerit pentru ţara noastră prima medalie la un Campionat Mondial de taekwon-do, clasându-se pe locul trei la ediția de la Celiabinsk. Totodată, Cook a câștigat câte o medalie de argint la Grand Prix-urile de la Moscova și Ciudád-de-México.
Aaron Cook a obținut și calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro şi a devenit primul reprezentant al Republicii Moldova în concursurile olimpice de taekwon-do.
În vârstă de 25 de ani, Aaron Cook este unul dintre cei mai buni luptători de taekwon-do din lume. El este şi triplu campion european la seniori, titluri cucerite pe când reprezenta Marea Britanie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑