Moldova a reapărut în lista ţărilor care au obţinut medalii la Jocurile Olimpice (FOTO)



020 августа 2016
Foto: houstonchronicle.com
Canoistul moldovean Serghei Tarnovschi a reapărut în clasamentul medaliaţilor, pe site-ul oficial al Jocurilor Olimpice de la RIO.
 width=
Ieri, Moldova fusese scoasă din listă, asta după ce Federaţia Internaţională de Canotaj l-a suspendat provizoriu pe sportiv, după ce a picat testul antidoping efectuat înainte de a debuta la Olimpiadă. În locul lui Tarnovschi era rusul Ilia Ştokalov.
Totuşi, o decizie finală încă nu a fost luată. 
Federația Internațională de Canotaj a anunțat oficial substanța depistată în urina canotorului moldovean Serghei Tarnvoschi.  Este vorba despreGrowth Hormone Releasing Peptide -2. Preparatul face parte din lista substanțelor de tehnologie înaltă, care necesită un regim specific de păstrare și se utilizează în formă lichidă prin administrare nazală sau sublinguală. 
Comitetul Național Olimpic și Sportiv a anunțat printr-un comuncat că s-a efectuat o anchetă de serviciu unde au fost intervievat sportivul, antrenorul și medicul echipei. Aceștia au declarat la rândul lor că nu le este cunoscută substanța și nu au folosit-o niciodată.
Astfel, CNOS și Federația Națională de Canotaj vor solicita deschiderea probei B.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑