Djokovic şi Williams au asistat la Nice la inaugurarea unei academii de tenis



020 сентября 2016
Foto: moldova.sports.md
Novak Djokovic şi Serena Williams au asistat la Nice la inaugurarea unei academii de tenis. Fondatorul acesteia este Patrick Mouratoglou, care o antrenează în prezent pe Williams, iar în anii precedenţi a lucrat cu Marcos Baghdatis şi Grigor Dimitrov.
La academie se vor pregăti până la 130 de copii, începând de la vârsta de 5 ani, și tineri, până la 25 de ani.
"Cred că este o şansă bună pentru tinerele talente de a progresa datorită acestor facilităţi. Acum pot spune că este o mare motivare pentru mine, când văd în stânga şi în dreapta sportivi care se antrenează asiduu şi vor să-şi îndeplinească visele", a declarat Williams.
La ceremonia de deschidere liderul tenisului mondial, Novak Djokovic, şi-a lăsat amprenta palmei la academia lui Mouratoglou: "M-am format la o academie din Germania. M-am pregătit acolo timp de 4-5 ani cu Niki Pilic, pe când aveam de la vreo 12 până la 18 ani. Această academie a fost una dintre cele mai bune din Europa. Ţin minte când la antrenamente veneau Boris Becker şi Goran Ivanișevici".
Antrenorul Patrick Mouratoglou şi-a inaugurat prima academie de tenis în anul 1996, tot la Nice, iar între timp aceasta a fuzionat cu o altă academie de acest gen.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑