EURO 2016. Ucraina pleacă acasă după ce a fost învinsă de Polonia



021 июня 2016
Foto: hdwallpaperbackgrounds.net
Echipa de fotbal a Poloniei a învins Ucraina cu scorul de 1-0 (0-0), într-un meci disputat marți pe stadionul Velodrome din Marsilia, contând pentru grupa C a EURO 2016.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Jakub Blaszczykowski în minutul 54.
Ucraina, la ultimul său joc la EURO 2016 și fără niciun punct, a dominat partida, fapt reflectat și de posesia (63%), șuturile la poartă (9-4) și pe spațiul porții (5-3), dar nu a reușit să-și creeze ocazii clare de gol.
Polonia nu a mai repetat jocul foarte bun din meciurile precedente, dar a reușit să înscrie singurul gol al meciului prin Blaszczykowski, intrat după pauză, care i-a adus calificarea în optimi alături de Germania.
Robert Lewandowski, unul dintre cei mai buni atacanți din lume, nu a reușit încă să înscrie la acest turneu final din Franța.
În optimi, Polonia va înfrunta sâmbătă echipa Elveției, la Saint-Etienne. Polonia atinge pentru prima oară faza eliminatorie la EURO.
În clasamentul final al Grupei C, Germania a ocupat primul loc cu 7 puncte (golaveraj 3-0), urmată de Polonia 7 (2-0), Irlanda de Nord 3 (2-2) și Ucraina 0 (0-5).
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑