Naţionala Moldovei la fotbal ar putea disputa un amical cu reprezentativa Marocului



021 июля 2016
FOTO: SELECŢIONATA MOLDOVEI LA FOTBAL // PUBLIKA.MD
Echipa naţionala de fotbal a Republicii Moldova ar putea disputa un meci amical cu reprezentativa Marocului. Federaţia Moldovenească de Fotbal vrea să organizeze această partidă la sfârşitul lunii august, pe stadionul Zimbru din Chişinău.
"La selecţionata Marocului s-a schimbat antrenorul principal şi acum federaţia nu poate să dea un răspuns. Se duc tratative cu antrenorul, cum vede el treaba asta", a spus preşedintele FMF, Pavel Cebanu. 
Dacă FMF nu va începe meciul amical cu Maroc, atunci reprezentativa țării noastre ar putea juca o partidă de verificare cu selecţionata fotbaliştilor străini din Divizia Naţională de fotbal.
"Să vedem cu cluburile, cum s-a făcut câţiva ani în urmă, poate cu stranierii, care joacă la noi în campionat, de făcut un meci de verificare pe data de 30 sau 31 august", a spus preşedintele FMF, Pavel Cebanu.
"Tricolorii" ar fi jucat o partidă amicală cu echipa Ucrainei, dar negocierile între forurile naționale de fotbal ale celor două state au eşuat.
"Noul antrenor, domnul Şevcenko, nu vrea să facă un meci amical, ci să adune mulţi candidaţi în echipa Ucrainei şi să-i verifice pe toţi", a mai spus Cebanu.
Următorul meci oficial al echipei noastre naţionale de fotbal este programat pentru 5 septembrie.
Moldova va juca la Cardiff cu Ţara Galilor în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑