Zile numărate până la Olympic EcoFest 2016. Competiţiile la care vor putea participa amatorii de sport



021 сентября 2016
sursa: evbuc.com
Zile numărate au rămas până la cel mai aşteptat eveniment sportiv din această toamnă, Olympic EcoFest.
Parcul Valea Morilor din Capitală se va transforma sâmbătă într-un adevărat orăşel sportiv.
În cadrul evenimentului va fi organizată cursa în jurul lacului din parc, dar şi alte activităţi sportive cum ar fi ciclismul, hipismul, tenis sau volei. În afara activităţilor sportive, vor fi zone amenajate pentru diverse distracţii. Totodată, un grup de sportivi olimpici moldoveni vor planta copaci în parc.
Evenimentul este organizat pentru al doilea an consecutive de Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv. 
"Venind la eveniment, plimbându-se, văd şi percep probele de sport. Un bun procent din cei care participă la astfel de eveniment pentru prima dată se familiarizează cu un gen sau altul de sport şi ulterior încep a practica sportul sau cel puţin duc un mod sănătos de viaţă", a declarat preşedintele CNOS Nicolae Juravschi.
Cu prilejul festivalului se va desfăşura cea de-a doua ediţie a turneului internaţional Canoe Gold Juravschi-Reneiski.
În cadrul turneului vor avea loc şi alte probe la caiac canoe la mai multe categorii de vârstă.Cei mai buni vor primi și medalii, iar câştigătorii se vor alege cu un trofeu, care reprezintă sculptura celor doi campioni olimpici.
"Turneul internaţional Canoe Gold Juravschi-Reneiski ia amploare, an de an. Am în vedere că deja şi-au confirmat participarea la competiţie peste 200 de sportivi", a  precizat Iacob Buhnă, preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de canotaj.
Invitaţii de onoare ai Olympic EcoFest 2016 vor fi campioana olimpică Elena Hlopţeva din Belarus şi medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atlanta, Gheorghe Andriev din România.
Risultati immagini
Publika TV este partener media general al evenimentului.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑