Campionatul Spaniei. Real Madrid a fost umilită pe propriul teren de Villarreal



022 сентября 2016
Foto: mirror.co.uk
Real Madrid a pierdut primele puncte în actuala ediţie a Campionatului Spaniei. "Galacticii" au terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu Villarreal.
În prima repriză oaspeţii au beneficiat de un penalty după henţul comis de Sergio Ramos. Bruno Soriano a marcat cu scăriță de la punctul cu var!
Căpitanul madrilenilor și-a răscumpărat greșeala de la penalty și a înscris cu o lovitură de cap în minutul 48.
Tot cu o remiză,scor 1-1 s-a încheiat meciul dintre Barcelona şi Atletico Madrid. "Catalanii" au condus până la pauză datorită golului marcat de Ivan Rakitic, iar Atletico a egalat în minutul 61 prin Angel Correa.
Vedeta Barcelonei, Lionel Messi, s-a accidentat în minutul 59 şi a părăsit terenul. Argentinianul a suferit o ruptură musculară la aductorul coapsei drepte şi ar putea lipsi trei săptămâni.
Real Madrid este lider în Spania şi are cu 3 puncte mai mult decât a treia clasată, Barcelona. Atletico se află pe poziţia a patra.
Pentru cele două grupări din Madrid urmează o nouă etapă în Campionatul Spaniei, iar săptămâna viitoare Real şi Atletico vor avea parte de meciuri de foc în Liga Campionilor.
Marţi, "galacticii" vor întâlni în deplasare Borussia Dortmund, iar Atletico se va duela pe teren propriu cu Bayern Munchen.
Ambele partide vor fi în direct la Canal 3 de la ora 21 şi 45 de minute.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑