OFICIAL! Flavius Stoican a părăsit clubul Zimbru Chişinău



022 сентября 2016
Foto: alchetron.com
Telenovela din jurul lui Flavius Stoican s-a încheiat. După aproape două săptămâni conducerea echipei Zimbru s-a decis. Şefii grupării "galben-verde" au anunţat oficial printr-un comunicat de presă că Flavius Stoican şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Zimbru.
Antrenorul român a preluat echipa din Chişinău în luna mai şi a calificat-o în turul doi preliminar al Ligii Europei, unde a fost eliminată cu un categoric 7-2 la general de Osmanlîspor.
În noua ediţie a Diviziei Naţionale, Stoican a avut parte de un parcurs perfect în primele patru etape, reuşind să obţină tot atâtea victorii.
Au urmat însă două înfrângeri cu acelaşi scor de 0-3 în faţa marii rivale Sheriff şi în faţa echipei Zaria Bălţi.
Picătura care a umplut paharul a fost scandalul în care a fost implicat Flavius Stoican. Pe numele său a fost pornit un dosar penal. Aflându-se la volanul propriului automobil, tehnicianul român a fost oprit de inspectorii de patrulare, dar a refuzat să treacă testul de alcoolemie.
Mai mult decât atât, Stoican şi-a permis să ameninţe ofiţerii de patrulare: "Dacă eu am dreptate, dumneavoastră o să aveţi probleme".
Flavius Stoican are 39 de ani şi a antrenat în cariera sa mai multe cluburi din România printre care şi Dinamo Bucureşti.
Deocamdată, conducerea clubului Zimbru nu anunţat cine va prelua echipa după plecarea lui Stoican.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑