Preşedintele echipei FC Costuleni nu-l mai aşteaptă pe omul de afaceri italian care a preluat echipa în iunie 2013



025 февраля 2014

 

21.02.2014 07:48

Drumurile s-au despărţit. Preşedintele echipei FC Costuleni Iurie Chirinciuc nu mai are încredere în Pietro Belardelli şi nu-l aşteaptă în Moldova. Omul de afaceri din Italia a promis acum 8 luni că va finanţa FC Costuleni, însă de mult nu mai apare în ţară. Contactat de Prime, Belardelli a refuzat să facă declaraţii referitor la acest subiect.

Preşedintele lui FC Costuleni Iurie Chirinciuc a rămas dezamăgit de italianul Pietro Belardelli. Chirinciuc spune că omul de afaceri nu s-a ţinut de cuvânt şi nu investeşte bani în club. În luna iunie a anului trecut a fost anunţat că Belardelli a preluat FC Costuleni cu o sumă simbolică de un leu.

"Practic noi am uitat de el, nu mai ţinem nicio legătură şi nu mai mizăm pe nimic. Datorită lui am pierdut şase puncte în primele două etape cu Rapid şi Speranţa, dacă le avem azi 6 puncte eram pe locul doi. 1 Greşeala cea mai mare a fost că a insistat ca să plece Lilian Popescu. El a mizat pe contracte cu Guvernul Republicii Moldova, de acea a avut nevoie de această echipă. Aşa cred eu", spune Chirinciuc.

El afirmă că Belardelli a finanţat doar cantonamentul de acum o jumătate de an de la Roma.

Solicitat pe Prime, Pietro Belardelli a refuzat să comenteze situaţia. Ce ţine de noutăţi din tabăra formaţiei, FC Costuleni îi testează în prezent pe Alexandru Leu, Igor Costrov, Stanislav Luca şi Alexandru Scripcenco. Vladislav Ivanov, care a fost în probe la Pandurii Târgu Jiu, s-a întors acasă. Pentru transferul jucătorului, FC Costuleni cere 100 de mii de euro, în timp ce clubul din România este gata să ofere doar o jumătate din această sumă.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑