Performanţe modeste pentru Zimbru şi Sheriff. Nu au reuşit decât remize cu echipe de talie naţională



025 августа 2014

 

Zimbru şi Sheriff au remizat în meciurile din campionat în ajunul returului din play-off-ul Ligii Europei. Galben-verzii au terminat fără goluri partida de acasă cu Saxan, iar campioana Moldovei a obţinut acelaşi rezultat cu Milsami Orhei.

Zimbru a remizat acasă cu Saxan după un meci în care a ratat mai multe ocazii mari de a înscrie, printre care și un penalty. Serghei Alexeev a fost cel care a putut aduce toate cele trei puncte formației  din capitală, însă lovitura de pedeapsă executată de acesta a fost apărată de portarul găgăuzilor, Alexei Coşelev.

"Saxan este o echipă care îţi poate lua puncte şi nu are rost să ne întristăm din această cauză. Este o echipă foarte bună şi a jucat foarte bine pentru un meci din deplasare", a declarat tehnicianul "zimbrilor", Oleg Kubarev.  

 În acest meci, pentru Saxan a debutat fostul internaţional nigerian, participant al Cupei Mondiale din 2010, Sani Kaita. Acesta a fost titular şi a fost schimbat în minutul 68 de Gheorghe Nicologlo.

 "Am jucat pe măsura posibilităţilor. Este greu să joci atunci când o săptămână te antrenezi pe suprafaţă artificială, iar o altă săptămână pe suprafaţă naturală. Acest lucru s-a văzut în a doua repriză", a spus antrenorul echipei Saxan, Vladimir Liutîi.  

În derby-ul etapei a cincea, Sheriff a remizat acasă cu Milsami, cu acelaşi scor, 0-0. Acesta a fost al treilea meci al sezonului în care Sheriff pierde puncte după partidele cu Saxan şi Dacia.

În celelalte meciuri, FC Costuleni a învins FC Dinamo-Auto cu 2-0, iar FC Tiraspol a fost mai bună ca Academia, scor 3-0. După cinci etape, lider în clasament este Dacia, care a învins în primul meci a rundei formaţia Zaria cu 2-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑