Fenomenul Zaria Bălţi: Deşi au fost eliminaţi, bălţenii au fost aproape să întoarcă rezultatul



030 июля 2016
FOTO: ipn.md
Eliminare cu fruntea în sus! Preşedintele Federaţiei de Fotbal, Pavel Cebanu, consideră că Zaria a prestat cel mai frumos fotbal în cupele europene dintre toate echipele din Moldova. Bălţenii au pierdut la general cu 2-3 duelul cu Videoton în primul tur preliminar din Liga Europei.
După înfrângerea cu 0-3 în prima manşă, Zaria s-a impus pe teren propriu cu 2-0 şi a fost aproape să întoarcă rezultatul. În această vară echipa a fost preluată de noul antrenor Vlad Goian.
"Mie mi-a plăcut cel mai mult Zaria. Ei au jucat fotbal şi ştiu ce să facă. Se vede că toţi au trecut prin selecţionata Republicii Moldova. Toţi băieţii, începând cu portarul şi terminând cu Boghiu", a spus preşedintele Federaţiei de Fotbal, Pavel Ciobanu.
Cel mai departe în cupele europene a ajuns Zimbru Chişinău. Galben-verzii s-au calificat în etapa a doua din preliminarii Ligii Europei şi au pierdut în faţa turcilor de la Osmanlîspor.
Tot în Europa League, Dacia a fost eliminată în runda inaugurală de clubul azer Kapaz, iar Sheriff a fost învinsă în Liga Campionilor de formaţia israileană Hapoel Beer Sheva.
În urma evoluţiei în cupele europene Sheriff va încasa de la UEFA 550 de mii de euro, Zimbru se va îmbogăţi cu 410 de mii de euro, iar Dacia şi Zaria vor primi câte 200 de mii de euro.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑