Arsenal a dat dout lovitura! Cu câte milioane de euro l-a cumpărat pe Shkodran Mustafi



031 августа 2016
FOTO: publika.md
Arsenal Londra a dat două lovituri pe piaţa transferurilor cu o valoare totală de 60 de milioane de euro. "Tunarii" l-au achiziţionat pe fundaşul Shkodran Mustafi, în vârstă de 24 de ani, de la Valencia pentru 40 de milioane de euro.
"Când un club ca Arsenal îşi demonstrează interesul faţă de tine, te face să te simţi special", a declarat Shkodran Mustafi, fundaş Arsenal.
În acelaşi timp, londonezii l-au cumpărat şi pe atacantul de 27 de ani, Lucas Perez. Arsenal a dat 20 de milioane de euro pentru fostul jucător al lui Deportivo La Coruna.
Astfel, Arsenal a ajuns la şase transferuri în această vară, după ce Granit Xhaka, Rob Holding, Takuma Asano şi Kelechi Nwakali ajunseseră şi ei în capitala Angliei mai devreme.
O altă bombă pe piaţa transferurilor a fost declanşată de Internazionale. Milanezii au câştigat lupta cu Juventus şi Barcelona pentru Gabriel Barbosa şi l-au cumpărat pentru 25 de milioane de euro. În această vară la Inter au mai ajuns Ever Banega, campionul european Joao Mario şi Antonio Candreva.
În fine, ucraineanul Evhen Konoplyanka va juca până la sfârşitul acestui sezon la Schalke 04. După ce i-a cedat pe Grzegorz Krychowiak la PSG şi Kevin Gameiro la Atletico Madrid, clubul FC Sevilla, căruia îi aparţine Konoplyanka, l-a împrumutat lui Schalke-04 cu opţiune de cumpărare, la finele sezonului, contra 15 milioane de euro.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑