Igor Dobrovolski nu este deacord în privinţa jucătorilor de la Dacia



Fostul selecţioner Igor Dobrovolski nu este deacord cu actualul antrenor al naţionale Ion Caras în privinţa jucătorilor de la Dacia.

Actualul tehnician al lupilor galbeni spune că jucătorii Daciei trebuie convocaţi în continuare la prima reprezentativă a ţării, deşi Caras a afirmat contrariul. Antrenorul selecţionmatei a afirmat că nu va mai apela la jucătorii vicecampioanei care au lipsit de la turneul american.

Igor Dobrovolski a specificat faptul că cei 4 jucători au fost îngrenaţi în meciurile de campionat şi merită să fie în continuare în atenţia selecţionerului.

Reamintim că Artiom Gaiduchevici, Denis Iliescu, Maxim Mihaliov şi Vasile Carauş au fost convocaţi de Ion Caras pentru dubla cu Venezuela şi El Salvador, însă nu au mai făcut deplasarea cu naţionala. Conducerea Daciei a exlpicat că a fost decizia întregului club ca cei 4 să rămână acasă, din cauza declaraţiilor preşedintelui FMF Pavel Cebanu, care a afirmat că partida din semifinalele Cupei Moldovei Milsami-Dacia scor 5-4 i s-a părut în neregulă.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑