Echipa lui Emil Caras a pus ochii pe Răzvan Raţ



Răzvan Raţ a intrat în ultimele 6 luni de conctract cu Shakhtar Donestk şi e gata de o nouă provocare. Mai multe cluburi importante din Europa şi-au manifestat interesul pentru fundaşul stânga român, cea mai incisivă fiind Beşiktaş.

Clubul turc i-ar fi oferit deja un contract de 1.250.000 milioane de euro/sezon, dar fundaşul evită să vorbească despre viitorul său, din respect pentru clubul la care a evoluat în ultimele 10 sezoane. Agentul jucătorului, Arcadie Zaporojanu, a dezvăluit că şi Dan Petrescu este interesat de posibilitatea unui transfer, graţie relaţiei bune dintre jucător şi tehnician, Dinamo este în pole-position pentru a-l convinge să rămână în spaţiul ex-sovietic.

- Răzvan vrea să încheie sezonul la Shakhtar şi să îşi ajute echipa să ajunga cat mai departe în Champions League. Aşadar, e exclus ca el să plece acum de la Donetsk. Dan Petrescu îl ştie foarte bine, îi cunoaşte calităţile, aşa că Răzvan poate să meargă în vară la Dinamo în calitate de jucător liber de contract, a declarat impresarul Arcadie Zaporojanu, conform sport.ro.

- Există nişte oferte. Ele vin de la cluburi serioase din Europa, care se bat în campionatele lor pentru primele locuri. Desigur, asta e măgulitor pentru mine, dar nu sunt interesat acum, a spus şi Răzvan Raţ.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑