Cristina Samson ne spune ce s-a discutat în Irlanda de Nord



016 octombrie 2012

Săptămâna trecută, o delegaţie de antrenori de fotbal feminin din Republica Moldova au participat la un seminar organizat de UEFA la Belfast, în Irlanda de Nord.

La această întrunire au fost dezbătute probleme legate de tactică, tehnică, abordare a echipelor feminine, precum şi de marketing şi promovare a fotbalului feminin în ţări cum ar fi Moldova.

- A fost foarte frumos, pentru că Irlanda de Nord e o ţară minunată. Chiar dacă timpul a fost potrivnic, am avut ce vedea. Scopul a fost însă să ne perfecţionăm în pregătirea echipelor de fotbal feminin. Pot aprecia că discuţiile au avut un grad avansat de complexitate şi că mă întorc acasă cu un bagaj de cunoştinţe mult îmbunătăţit după această întâlnire", a declarat în exclusivitate pentru sports.md Cristina Samson, una dintre participante.

Cristina Samson este antrenor, dar îndeplineşte şi funcţia de jucător la formaţia Goliador. Ea joacă şi fotbal-tenis, având în palmares o medalie de bronz la Campionatele Mondiale, în 2010, la Istanbul, în Turcia, la proba de simplu.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑