Luvannor Henrique: Acum sunt preocupat mai mult de devensivă



Chiar dacă la finalul sezonului trecut a promis ca în sezonul 2012/2013 va marca cel puţin 25 de goluri, Luvannor Henrique probabil nu va reuşi să se ţină de cuvînt. Jucătorul are în activ doar 4 goluri în acest sezon.

Mai sunt 13 etape de jucat însă ce e mai important în ultima perioadă Mihai Stoichiţă îl vede pe fotbalist mai mult în calitate de fundaş. Despre asta brazilianul, aflat cu echipa în Turcia, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei:

- În ultima vreme mă concentrez mai mult pe faza defensivă. Acum joc mai des pe poziţia de fundaş si nu prea am şanse de gol, a mărturisit jucătorul din ţara cafelei.

Luvannor a mai vorbit despre meciul amcial cu Rubin încheiat 2-2, dar şi întîlnirea cu Lugoreds:

- Cu Rubin am jucat destul de bine. Nu am reuşit să învingem deoarece în a doua repriza au intrat jucători tineri care la fel au nevoie de experienţă. La Rubin în schimb în a doua repriză au intrat fotbalişti tari, a mai adăugat Luvannor.

Despre fostul sau coechipier Vladislav Stoyanov, acum jucător la Ludgorets, Luvannor a spus:

- Dacă prinde o zi bună ne va fi greu să-i înscriem. Însă va trebui să utilizăm şansele noastre. Dacă o să am o şansă aş dori să-i marchez un gol, a încheiat Luvannor Henrique.

divizianaţională.com.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑